17.12.08

קומפלקס משרדים




















האדריכלים השוויצרים Herzog & de Meuron זכו בתחרות לתכנון המטה של
הבנק הספרדי BBVA , המגרש לבניה נמצא בפאתי העיר מדריד באזור תעשיה גדול.




















האדריכלים החליטו ליצור נווה מדבר ירוק ברצף מבני תעשיה, מבנה המשרדים פרוש
לאורך כל המגרש ומשולב עם צמחיה כך שנוצרת סביבה עבודה המשולבת עם טבע
שבה העובדים י הולכים לאורך רחובות ירוקים במקום לעלות במעליות.



























אך כמובן בעידן שלנו בנק חשוב לא יכול שלא להראות את עצמו אל מול כל השאר
ולכן ישנה גריעה במרקם הפרוס שמתרוממת למבנה וורטיקלי המשוחח עם
גורדי השחקים הסובבים, היתרון החשוב בהרמת המבנה הוורטיקלי הוא שבחלל
שממנו הוא נגרע נוצר מקום לכיכר בעבור העובדים.



























עדיין לא נמצא האתר של האדריכלים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

>>

Related Posts with Thumbnails